torsdag 29. april 2010

Jesus - Gud eller bare et menneske?

Jesus er den eneste religiøse lederen som har påstått at han er Gud og overbevist en stor del av verden at han er det. Eventuelt andre som har prøvd å utgi seg for å være Gud har misslyktes så fullstendig at ingen har hørt om de en gang. Ingen annen kjent religiøs leder enn Jesus har gjort store tegn og undere for å bevise sin guddommelige autoritet.

Hvis Jesus bare var et menneske uten overnaturlige evner; Hva i all verden skulle han gjort for å overbevise verden om at han virkelig var Gud og hadde all makt over himmel og jord?

Tenk på miraklene Jesus gjorde. Han gikk f.eks. på vannet, stilte en storm, gjorde vann til vin, vekket opp døde, mettet over 9000 med bare noen få fisk og brød, helbredet sykdommer og plager til kanskje tusenvis av folk, og for ikke snakke om å dø, stå opp og fly opp til himmelen. Alt dette gjorde Han med masse øyenvitner.

Men kansje Jesus greide å overtale masse mennesker til å tro at han gjorde alt dette uten bevis? Folk som påstår at de er Gud blir jo bare sendt til mental behandling, siden ingen vil tro dem.

Budskapet om Jesus spredte seg som ild i tørt gress over hele verden.
Mange av de han kjente personlig ble forfulgt og ofret livet som martyrer, fordi de var fullstendig overbevist om at Han var Gud

Er dette sant kan vi få evig liv ved å følge Jesus, siden Han har tatt på seg alle våre synder, sykdommer og smerter. Vi trenger ikke lenger å bære det selv hvis vi bare overgir det til Jesus Kristus, og lar han redde oss!

Bilderedigering: Halvor Hammersbøen

Ingen kommentarer: