tirsdag 16. november 2010

Hva har Muhammed gjort for muslimene?

Norge har reddet en kvinne i Afghanistan som var dødsdømt pga sin kristne tro. Saken begynte med dette:
Krangelen skal ha oppstått fordi de muslimske kollegene nektet å drikke vann hun hadde hentet - fordi vann hentet av en kristen er «urent», skrev The Telegraph sist uke. I det påfølgende munnhoggeriet skal Bibi ha sagt at Jesus døde på korset for å befri alle mennesker fra synd og spurte hva Muhammed har gjort for dem. Utsagnet skapte et voldsomt sinne, og Bibi ble regelrett angrepet av de andre kvinnene. -VG
Muligens forståelig at det gjorde muslimene rasende. Nettopp fordi Muhammed ikke har gjort mye for muslimene sammenlignet med Jesus for kristne. Jesus ofret til og med livet sitt for de som tror på Ham. Jesus helbreder syke, og vil hjelpe oss i alle våre problemer.
Hør hvordan Jesus og Muhammed blir sammenlignet i denne videoen. Dette er fra Speakers Corner hvor jeg var for noen måneder siden med den kristne predikanten som tok oss med.

9 kommentarer:

Anonym sa...

ja, Jesus har gitt sitt liv for å betale syndens lønn. For Gud har sagt i Bibelen at syndens lønn er døden og alle mennesker er syndet mot Gud. Og Jesus har kommet til verden for å betale syndens lønn nemlig å døde for oss mennesker slik at hver og en som tror på Jesus kan gå fri og forbli Guds barn.I Jesus blir mennesker forsoner med sin Gud og med hverandre. Fantatisk j. Jeg lurer på hvorfor muslimmer hater andre som ikke muslimer så mye, tenkt vi også gjør det samme som muslimer gjør mot oss så vil ikke muslimer får fred her i det hele tatt !!! vi er for snille, for Guds lov sier at vi skal elske alle for alle menneskene er skapt av Gud. Men tenk om muslimer vil gjøre det samme så får vi mye fred i verden. For det er bare Gud som skal dømme alle,det er Guds sak vi mennesker skal prøve å leve fred sammen uansett hvilken religion man har.

Anonym sa...

Halloo dere, ikke ALLE muslimer er sånn da! Dere kan ikke dømme alle muslimene etter hva noen har gjort :-)Husk at Jesus er en av de profetene i Islam også.

Anonym sa...

Hva Muhammed har gjort for muslimene? Han har gjort dem til det mest rasistiske og fordømmende folkeslaget i verdens historie!

Anonym sa...

Muhammed har sørget for en ideologi son går ut på å hate sine naboer om de ikke har tilhørighet fra samme troen. Trenger ikke å si mer enn at muslimer i dag er i konflikt med hvert eneste ikke-muslim verden over om det er i Nigeria hele veien til fillipinene. Inkludert tåler ikke muslimer hverandre over sine patetiske sekter.

Anonym sa...

Herregud jeg spyr av idiotene uten kunnskap...

Bare prøv å lese noen hadither for en gangs skyld, uten å bare sprøyte ut det dere har i den nokså hjernevaskede hjernen deres

Anonym sa...

Å tro at Jesus (fred være med han) mått lide å dø for våre synder er en fornektelse av Guds rettferdighet og barmhjertighet.Jesus er ikke død,og ingen sjel skal bære byrden av en annens synd,hver enkelte en skal stå til ansvar for sine egne handlinger..

Anonym sa...

Jesus er noe høyt hevet over oss.Han er sønn av den eneste levende Gud.Visst skal h ver enkelt stå til ansvar for sine handlinger,men Jesus er sterk nok til å ta alle våre synder på seg opp til Golgatakorset.Han bar hele straffen på seg i kjærlighet til oss.

Anonym sa...

Fy faen jeg blir oppgitt av di taper muslimene ass... Drikker ikke vannet hun har hentet fordi det er "urent"??? Så jævlig tragiskt... Hvor "fucked" går det ann å bli... De er jo helt unormale i hode...

Anonym sa...

Jisses. Enda en side med ideologisk trangsyn. Går man inn i både Bibelen og Koranen så ser man at det er de samme profetene og slektene som går igjen i begge bøkene. Man kan godt beskylde muslimene for det ene og andre onde, men leser man det gamle testamente som VELDIG mange kristne siterer fra finner man der de samme onde og negative reglene. Hvem kan si at det er OK å selge sin datter? Står i det gamle testamente. Og hva står om voldtektsofre? Jo de skal steines dersom de ikke har ropt om hjelp hvis voldtekten skjer i en by. Er dette noe forskjell fra det vi hisser oss opp over skjer i muslimske land? Sjekk selv her

http://bibelguiden.com/levereglerogstraff.php.

For mitt vedkommende er både muslimer og kristne som sverger til Det gamle testamente like gale. Heldigvis har jeg en sønn som har møtt Gud. Synes selv dette høres merkelig ut, men når han forteller sin historie så ser jag at dette er for han noe godt og fint. Vi har hatt våre diskusjoner spesielt etter at jeg var på et møte med Israels venner (fiender vil jeg kalle dem da de er spenna gærne) og jeg ser at det finnes kristne som har en god tro og en fin måte og utøve sin religion på. Min sønn hevder at det som skjedde før Jesus fødsel ikke lenger er gyldig da gud sendte Jesus for å frelse verden og det er slik Jesus levde og lærte vi skal leve. Helvete finnes ikke og alle vil få tilgivelse for sine synder. Veldig flott synes jeg. Med det i tankene burde vi slutte å (for)dømme andre nord og ned fordi de mener og tror anderledes enn det vi gjør. Det fritar oss ikke for å reagere på det de ekstreme muslimske religionsutøverne sier og gjør. Spesielt her i Norge. Anser oss for å være relativt åpne, men de ekstreme muslimene som herjer er i ferd med å lukke Norge for innvandrere og skaper også en innvandrerfiendtlig holdning. Det minste vi kan kreve av våre nye landsmenn er at de integrerer seg i vårt samfunn med å lære seg språket, få seg en jobb og betale sin skatt. Kravstore trygdesnyltere er vi ikke interessert i.