tirsdag 16. november 2010

Hva har Muhammed gjort for muslimene?

Norge har reddet en kvinne i Afghanistan som var dødsdømt pga sin kristne tro. Saken begynte med dette:
Krangelen skal ha oppstått fordi de muslimske kollegene nektet å drikke vann hun hadde hentet - fordi vann hentet av en kristen er «urent», skrev The Telegraph sist uke. I det påfølgende munnhoggeriet skal Bibi ha sagt at Jesus døde på korset for å befri alle mennesker fra synd og spurte hva Muhammed har gjort for dem. Utsagnet skapte et voldsomt sinne, og Bibi ble regelrett angrepet av de andre kvinnene. -VG
Muligens forståelig at det gjorde muslimene rasende. Nettopp fordi Muhammed ikke har gjort mye for muslimene sammenlignet med Jesus for kristne. Jesus ofret til og med livet sitt for de som tror på Ham. Jesus helbreder syke, og vil hjelpe oss i alle våre problemer.
Hør hvordan Jesus og Muhammed blir sammenlignet i denne videoen. Dette er fra Speakers Corner hvor jeg var for noen måneder siden med den kristne predikanten som tok oss med.

mandag 15. november 2010

Burka, tyvens beste venn

Burka, kvinnenes fengsel
Arbeiderpartiet er splittet i spørsmålet om å forby burka i Norge. Mange synes det er problematisk at kvinnene blir identitetsløse og at burka er kvinneundertrykkende.
Noen folk i burka stjeler som ravner. Tenk på hvor mye verdisaker de kan gjemme inni burkaen, og de skjuler samtidig identiteten! Burka er det perfekte redskapet for tyver, slik at de skjuler identiteten og tyvegods uten å opptre mistenkelig.
 Mere om burka-ran her.
Hvor mye verdisaker kan de få plass til inni burkaen?

onsdag 10. november 2010

Jesus vs. Muhammed



På studietur til England med Kommunikasjon og Livssyn var vi med Jay Smith og en gjeng som evangeliserer til muslimer på Speakers Corner hver søndag. Jay utfordret muslimene til debatt, hvor han mye utifra koranen utfordret muslimene på hva de tror på. Og viste hvem som er størst av Allah og Gud, og Jesus og Muhammed. Denne videoen viser et godt poeng fra debatten!
Muslimene prøvde hele tiden å avbryte Jay, men de hadde ikke sjanse mot hans megafonstemme!