tirsdag 31. august 2010

Mormonismen avslørt: Gud-incest doktrinen

PS: Dette er ikke for å gjøre narr av mormonerene, som er veldig gode folk de jeg kjenner. Og de fleste mormonere er kanskje ikke en gang klar over denne doktrinen. Tror denne er noe MormonKirken prøver å holde litt skjult. Jeg mener det er viktig å advare om hva mormonismen egentlig lærer, før enda flere blir forført(?) av dens lære. 

Mormonismen(også kalt LDS) lærer ikke jomfrufødsel om Jesu Kristi nedkomst. Men at Gud selv kom til jorden i sin menneskeskikkelse for å ha sex med sin egen datter Maria. I mormonismen er vi alle Guds biologiske barn født av Gud og kona eller konene hans i himmelen, før vi ble sendt til jorden. Derfor lærer mormonismen at Gud drev INCEST med Maria!
Og her har du det fra profetene og apostlene dems selv, hva de har prestert å si:
"Christ was begotten of God. He was NOT born without the aid of man and that man was God!"
-Joseph Smith, selværklært profet og grunnlegger av Mormonismen
"The birth of the Savior was as natural as are the births of our children; it was the result of natural action. He partook of flesh and blood- was begotten of his Father, as we are of our fathers."
-Brigham Young, Profet og president for LDS
«Our Lord is the only Son of the Father in the flesh. Each of the words is to be
understood literally. Only means only; Begotten means begotten; and Son means son.
Christ was begotten by an Immortal Father in the same way that mortal men are
begotten by mortal fathers.»
-Bruce McConkie

"What a learned idea' Jesus, our elder brother was begotten in the flesh by the same character that was in the garden of Eden, and who is our Father in heaven."
-Brigham Young
"The man Joseph, the husband of Mary, did not, that we know of, have more than one wife, but Mary the wife of Joseph had another husband."
-Brigham Young
MormonGud: Den guddommelige Casanova?

Ser ut som de tror Gud giftet seg med Maria også eller noe sånt. Finnes det noen grunner til å tro på mormon-Guden som til og med bryter sine egne bud, og driver Incest?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Cain og Abel i kristendommen drev incest med sin egen søster(i kristendommen) som du med hjertet støtter.

Unknown sa...

ja det gjorde de nok, hvem andre skulle de giftet seg med?
Og dessuten var det lenge før det ble forbudt i moseloven. Og er det ikke mye alvorligere og mere frastøtende med sex mellom far og datter, enn mellom søsken?

Anonym sa...

Fortsatt så synes jeg det blir litt for svakt når du sier tiden var en annen siden det er nedskrevet i det gamle testamentet og er selve fundamentetsbygningen for kristendommen. Hvis din Gu er så stor hvorfor skapte den ikke ei av det andre kjønn? Siden det ble Incest. Sex mellom far og datter er like ille som mellom søsken, det skal ikke skje innen familien uansett med mindre evolusjonsteorien stemmer og det skal til for at arter skal utvikles som man kan sett under lupen.

Anonym sa...

Sex innen familie er feil, det skal ikke skje og hvorfor skrives det ned i hellige bøker som kristendommen og mormonisme, som delvis tilhører den samme religionen bare med forskjellige synspunkt. Siden kristendommen består av flere sekter akuratt som jødedommen.

Anonym sa...

det er ikke snakk om forholdet mellom mennesker, men forholdet mellom Gud og Maria.. det er helt ulogisk å tenke at Gud kom ned i menneske form for å ''skape'' Jesus med Maria! vi sier at Gud er allmektig han kan gjøre det han vil.. hvordan er det mulig å si Gud hadde sex med et menneske for å skape en annen menneske!! HELT ULOGISK.. Gud er så mekitg til å ta liovet, skape, bevare alt han ønsker.. han trenger ikke å ha sex med jomfru Maria for å ''skape'' Jesus