onsdag 27. oktober 2010

Massive reaksjoner mot NRK's Trekant

NRK sender snart en sex-serie som har skapt massive reaksjoner utifra forhåndsomtalene. Jeg vil ikke forhåndsdømme serien for mye kun basert på forhåndsomtalene. Men her kommer hvertfall noen synspunkter på sex og Trekant.
På veggen på facebook-protestsiden vår skrives det blant annet:
Vi har satt opp varseltrekant mot Trekant!

"Etter å ha levd et såkalt utsvevende liv kan jeg fortelle at det seksualiserte samfunnet i dag -som liksom skal være så opplysende og sunt- ødela meg fullstendig. Det som NRK nå ønsker å vise, framprovoserer noe i mennesket som ønsker å utforske og leve ut alle sine lyster. Men ingen forteller om konsekvensene. Det florerer av sex og kropp OVERALT. Unge mennesker i dag tror de er unormale hvis de ikke har debutert seksuelt før de er 16, de tror det er unormalt å ikke se porno og de tror det er unormalt å holde seg til èn seksualpartner. Det tok meg lang tid før jeg kjente at jeg var fri fra alt som hadde ødelagt mitt forhold til min egen seksualitet og egen kropp. Jeg takker Jesus for at Han har gjort et mirakel på dette området og at jeg kan leve rent med et rent sinn sammen med mannen min. Jeg blir vred av det NRK nå har planer om. De vet rett og slett ikke hva de gjør! Og dette skal vi betale for....."

Hva om Guds retningslinjer i Bibelen angående sex bare er til det beste for oss? 

Støtt oppropet på facebook og si din mening til NRK!
"...De byttet ut Guds sannhet med løgn og tilba og dyrket det skapte istedenfor Skaperen, han som er velsignet i evighet. Amen. Derfor overga Gud dem til skammelige lidenskaper. Kvinnene deres byttet ut det naturlige samliv med det unaturlige.  På samme måte sluttet mennene å ha naturlig samliv med kvinner og brant i begjær etter hverandre. Menn drev utukt med menn, og de måtte selv ta straffen for sin villfarelse. De brydde seg ikke om å kjenne Gud, derfor overga Gud dem til en sviktende dømmekraft, så de gjør slikt som ikke sømmer seg..." -Rom 1

13 kommentarer:

Anonym sa...

De har ikke sett programmet en gang! så begynner de å klage klage klage!!!
Se nå på det, får dere begynner å klage...

Anonym sa...

hvorfor er det bestandig fyfy når det gjelder kropp og sekdualitet?

Hvorfor får man se live bilder fra krigs herja områder eller voldsfilmer som er ekstremt voldelig,

Men i det øyeblikk det koeer til sex så skal vi skjermes fra alt, vi skal ikke lære noe, vi skal helst ikke ha sex før vi skal produsere oss videre etter at vi er gift som igjen er en religøs menneskeskapt tradisjon.

Må da være mye bedre om det blir opplyst om hva sex er, hvilke konsekvenser det kan bringe osv.

De fleste vet nok dette, men det kan ikek skade å få en oppfriskning innimellom.

Anonym sa...

Ingen blir vel sjokkert av dette, men nok en gang går kristne i tilt over noe de ikke har grunnlag for å mene noe om.

hva er det som gjør at kristne i ett sett blir hysteriske over særlig TV-program de ikke en gang har sett? Er de synske og har fått en overføring gjennom Gud i himmelen fra fremtiden? I så fall vil jeg gjerne vite hvor jeg finner denne kanalen på Get-boksen. Er det dette som står oppført som God TV?

Eller er kristne rett og slett så overfylte av fordommer at de ikke kan hindre å spy det utover folket før de en gang har fått et grunnlag til å gjøre det? Skjønner ikke kristne at INGEN med et snev av fornuft tar hensyn til klager på et intetsigende grunnlag?

Skal dere klage så kan dere i det minste kontrollere trangen til etter programmet er vist, så kan det hende at nopen gidder å bry seg.

Lurer forresten også på hvor lenge vi må vente på Frps forsvar av utringsfriheten og reaksjon mot de som vil kneble sine medmennesker av religiøse årsaker. Jeg velger å ikke holde pusten.

Men på den andre siden, om man bruker klagelysten som referanse på sexlyst, er dette så absolutt et program for kristne. For ingen kristne kan klare å stå imot puletrangen til bryllupsnatta når de ikke en gang klarer å spare seg til etter en premiere for å klage...

Unknown sa...

Ingen har sett programmet enda, men NRK har kommet med flere klipp og forhåndsomtale i promoteringen til å skjønne hva det dreier seg om.

Anonym sa...

Dårlig valg av tittel. Kanskje den henspiller på antall programledere, men likevel det kan vel ikke vi vite. Det er umulig for folk og vite.

Tåpelig valg av navn på et program.

Anonym sa...

Jeg personlig pleier bare å skru av TV`n om det er noe jeg ikke ønsker å se.. For å være helt ærlig så Dri*er jeg i om min nabo har seg med flere enn sin egen kone, føler liksom ikke at det har noen innvirkning på mitt liv i det hele tatt=)

Hilsen Fabian Schmidt

Anonym sa...

Jon Kristian Fjellestad sa...
Ingen har sett programmet enda, men NRK har kommet med flere klipp og forhåndsomtale i promoteringen til å skjønne hva det dreier seg om.

Ville du gitt din mening om en roman på bakgrunn av hva som står skrevet på baksiden? Og du får aldri meg eller andre rasjonelle til å tro at den gjennomsnittlige kristenklager tar seg tid til å se alle klippene som er tilgjengelig før de sender klagen. De gjør som alle andre guds lemen og følger flokken blindt..

Anonym sa...

Jeg er ikke av den oppfatningen at sex har ødelagt livene til de jeg kjenner eller vet om.. Jeg vet faktisk ikke om en eneste person som føler at livet er ødelagt av sex..

Vel... du kan sikkert finne ytterkanter over alt. Du kan sikkert også finne en som har ødelagt livet sitt for en usunn interesse for modelltog...

Hvis vi er dyr, så er vi gjerne en dyrerase som monogam.. derfor, når vi har giftet oss og forpliktet oss, så ligger det gjerne i vår natur at vi holder oss til samme partner. Det er jo positivt for å bidra til barneoppdragelsen.

Jeg tror de som mener sex har ødelagt livet deres, hører til en ytterst liten gruppe...

Anonym sa...

Så dere kristne/troende slakter ett program ingen har sett, bare på grunn av forhåndsomtalen ?
Hva er dere redd for ?
At andre troende skal hive seg ut i orgier sammen med ateister ?

Gudstro har helt sikkert ødelagt sexlivet til flere opp gjennom historien enn det ateisme har gjort.

Dessuten finnes det av og på knapp på tv,n...

Jegern

Anonym sa...

Skjerp dere! Du MÅ ikkje se på alt som går på TV og hvis du vil at ungen din ikke skal se på programmet så bytter du eller slår av TV'n.
Og hvis de på ein måte får se det regelmessig og du er sterkt imot....hvem sin feil er det?

Anonym sa...

Jeg er STERKT motstander av nrk for den ubrukelige lisensen deres siden jeg ALDRI ser på denne kanalen. Dette programmet er jo noe som endelig kanskje går ann å se på på den kanalen. Alle kristne grupper kan gå tilbake å være kristne og kose seg som jomfruer med jesus, men la nå andre folk få se på ting som DE synes er interessant da. Går det ikke bare å la folk leve sine egne liv uten at dere må blande dere i ALT?!

Anonym sa...

DETTE PROGRAMMET ,TREKANT, MÅ IKKE NRK SENDE,,,DETTE ER RETT Å SLETT SKAMMELIG,,DET FÅR DA VÆRE GRENSE...HER BETALER VI LISENS ,Å SKAL LIKSOM GOTA ALT......NEI,NEI.NEI,TIL DETTE PROGRAM...............................

Anonym sa...

Sex er veldig tabubelagt i kristene miljøer, og det er egntlig synd. Vi må tørre å snakke om det. Og selv kristen er seksuelle vesener og seksuell lyst har vi selv om man ikke er gift.