søndag 10. oktober 2010

Nazistene ville også utrydde homofile

I Beograd var det sammenstøt mot homoparade, og folk kastet bensinbomber mot homofile. Homohatere går til angrep og "Flere tusen demonstranter ropte «Død over homoseksuelle»". Nazistene ville også utrydde homofile.
Homofile i konsentrasjonsleir
Men de fleste av oss kan føle dypt inne i oss, at dette er galt. Og at homofile skal behandles med respekt. Men hvis ikke Gud finnes, hvordan kan vi da si at vi har noe mere rett enn nazistene? For hvis ikke Gud finnes, så finnes heller ikke objektive moralverdier. Da er det bare opp til hver enkelt person, eller samfunn å finne ut hva som er rett og galt for dem. For nazistene kunne det da være en god ting for den ariske rasen å utrydde homofile. Og fra evolusjonistisk synspunkt kan man se på homofili som en svakhet som bør utryddes, siden den ikke reproduserer seg. Men uansett er det absurd å snakke om noe rett og galt i ateistisk evolusjonistisk perspektiv.
At vi allikavel føler det er objektivt galt å drepe og undertrykke homofile, beviser at det finnes objektive moralverdier. Og objektive moralverdier forutsetter at det finnes en Gud som har satt standarden. På samme måte som Norges lover ikke har noen autoritet uten myndigheter som har satt dem. Vår oppfatning av rett og galt, og samvittigheten som anklager oss, vet ikke jeg noen annen forklaring på enn den som står i Bibelen. At Gud har skrevet loven sin ned i hjertene våre!

Er Gud virkelig så sjekk hans budskap til deg!

27 kommentarer:

Anonym sa...

TULLETE KOMMENTAR!!!! IKKE NOE HAR UNDERTRYKT HOMOFILE OG TRANSPERSONER MER ENN KRISTENDOMMEN! Sjekk vår Bispeprotokoll fra 1954/55 !!!

Anonym sa...

DU som prater om "Gud" og menneskers rettigheter : Saus ikke sammen tro og universelle rettigheter på denne måten. Homofile har det alltid vært på Jorda---også lenge før Kristendommen manifesterte seg.Det har også vært aksepterende og tolerante samfunn som har godtatt"annerledes" seksualitet LENGE før Bibelen ble påbegynt!---

Septimus sa...

Evolusjon er ikke imot homofile, den nedsetter bare at den som klarer å bære avkom kan leve gentisk videre i en nyfødt men homofile er med på å gjøre befolkningsveksten mindre og har en positiv virking rent evolusjonistisk og gjør faktisk jorden bærekraftig.

Anonym sa...

pppp

rivalbladet.blogspot.com sa...

En bærekraftig jord gjør at mennesker kan ha goder nok til å leve side om side, utenom homofili og lesbiske eller transgender ville jordens ressurser tatt slutt på grunn av at det ville bli født for mange barn til å holde jordens avlingsyklus av matvareprodukter i livet
(dette sier evolusjonen) og Malthus.

Dermed betyr det at vi må ha homofile og lesbiske for å ha en bærekraftig jord.

Anonym sa...

Når jeg leser begynnerinnlegget på denne siden, skjønner jeg-i enda større grad-hvor farlig religion, og ikke bare Kristendom, er for LGBT-personer!Utrolig- utrolig ulogisk og tøvete innhold. Såååå Glad jeg meldte meg ut av Kirken,Sååå Glad jeg ikke er troende---les:overtroisk!

rivalbladet.blogspot.com sa...

Jeg vil gjerne ha noen gjesteinnlegg på bloggen og etter å ha lest din kommentar er du en verdig kandidat: www.rivalbladet.blogspot.com, du finner meg også som Septimus Blackheart på Facebook.

rivalbladet.blogspot.com sa...

Vi må ha homofile og lesbiske på jorden, de har blitt kjeppjaget gjennom tidene like mye som jødene fordi i den konserviske tiden der religion ble verdsatt var det å være ulik en kriminell handling og det gikk imot stendene, nå er vi en ny tid og jeg mener det er på tide at vi gir de homofile de rettighetene de trenger og fortjener.

Mr. V sa...

Jeg trordu må prøve å se evolusjonen for det den er, en naturvitenskapelig teori. En av de mest slide vi har. Den er ikke et etisk argument, kun en observasjon av fakta.

Du kan like godt si at fra et evolusjonistisk synspunkt representerer homofili ingen problem, deres tilstand reduserer sjansen for reproduksjon og so what? Det vil jo ikke si at de skal utryddes av den grunn. Deres gener vil ikke viderebringes, og dett er dett. Det er det samme med sterilitet. Sterile kan ikke reprodusere seg, så deres gener har en dødsdom over seg. Det kan man jo ikke si noe imot. Men å slutte fra det til at vi som KAN reprodusere oss er mer verdt eller at vi skal gjøre kål på dem kan IKKE kobles til evolusjon. Det kan ikke kobles til eugenisk tankesett engang.

Evolusjon handler ikke mer om etikk enn tyngdekraftsteorien. Man kan jo si at siden tyngdekraft drar oss ned og hindrer oss fra å fly er det en uetisk teori, den fremmer sosial ulikhet og urettferd ved å si at det er greit å bli holdt nede. Det er like logisk å si det som å si at evolusjon er uetisk.

Mr. V sa...

sOlide, ikke slide. Dårlig keyboard.

Anonym sa...

Kutt ut denne årtusengamle ørkenreligionen når homofili diskuteres.Kirken begravde homofile levende i jord til langt inn i Nyere tid ! En må være særdeles vrang om en ikke vedgår at den forfølgelse som er blitt homofile til del, har sine røtter i Bibelske utsagn. I århundrer har Kristen og "bibelsk" moral dannet grunnlaget for fordømmelse av homofile.Så også i Serbia.DETTE er et faktum ! At Kirken etter hvert har begynt å endre sitt syn,etter at den er presset fra skanse til skanse, er en historisk sannhet. Likevel har kirken offisielt! aldri beklaget noe av den uretten den i altfor lang tid har øst over homofile og transpersoner. Hvorfor ikke ? Fordi DET ville rokke ved MYE av grunnlaget for selve troen !

Anonym sa...

HER er et eksempel på hvor "gal" religiøse autoriteter kan bli i sitt menneskesyn: For noen måneder siden sa Paven, i en tale til noen kardinaler,følgende----"Å bekjempe homofili er like viktig som å bevare Regnskogen." Kan man bli mer menneskefiendtlig? OG denne knarken "forgudes" av hundrevis av millioner. GALSKAP !

Anonym sa...

Her er det mange som blander den menneskeskapte institusjonen "Kirke" med kristendommen og ens personlige forhold til Gud.

Mr. V sa...

Synes en del av innleggene her er WAAAAAY over the top. Oppfør dere folkens. Det er mulig å ikke reagere som fullstendige idioter, ikke sant?Ok, dere er uenige. Javel. Oppfør dere som folk i det minste! Herlighet! Skjerp dere!

Anonym sa...

ENIG--utøvd ! kristen fortolkning av Bibel og religion har vært den store "Satan" overfor homofile i hundrevis av år. DETTE FAKTUM KAN IKKE BENEKTES-

Mr. V sa...

Nei, men det er et mer komplekst bilde enn som så vil jeg anta. Om man antar noe så enkelt som at kristendommen er kilden til homohat og deretter bestemmer seg for å undersøke kan ens oppfatninger fort stå for fall. Prøv å ta for deg den vanlige misforståelsen at kristendommen sto bak korstogene for eksempel. Eller at kristendommen er en flat-earth religion som noen påstår.
Absolutte påstander holder skjelden vann.

Anonym sa...

Men, kjære deg, da ! Undertrykkerne mente da at de var i sin rett når de undertrykte andre."Deres personlige forhold til "Gud" ga dem rett til å undertrykke"---enten de var medlem av en kirke eller ikke !

Anonym sa...

Vegar-Vegar---I 1955 sa Norges biskoper at homofile - LES: Deres handlinger ! var en fare av verdensdimensjoner. Kan man fordømme mennesker på en mer "fascistisk" måte enn dette da- Bare sjekk bispeprotokollen, og se om dette stemmer ! NOEN BEKLAGELSE ER ALDRI KOMMET. Og at beklagelsen aldri kom, forteller sitt om hovmod og usselhet !

Anonym sa...

DEN STORE premissleverandør av moral-herunder seksualmoral- i vårt samfunn, har i hundrevis av år vært Kirke og Kristendom. INGEN kan benekte at det er ut av dette ! forakten for og undertrykkelsen av homofile har sprunget.

Anonym sa...

haha hahaha hahahaha
tror du "nazi-kortet" funker på øst-europeere som ikke er kraftig programmert i den politisk korrekte religion, slik som vi?
Sorri, det funker ikke du kan hyle nazi til du blir raddis-rød i ansiktet.
De bryr seg ikke. De vet hva dette dreier seg om, siden de ikke er hjernevasket. Og de sier ifra at de ikke vil ha det.
Homofile trenger ikke paradere i pervo-parader. For å kunne eksistere i parforhold, Ja jeg kaller det pervo-parader, når de ikler seg pervo-kostymene sine og sade-dritten og blotter seg i offentligheten og forventer at vi skal bøye oss for det politisk korrekte regimet, og applaudere dritten.
Homofile organisasjoner fremmer kjøp av utenlandske barn, for å leke normale, dette undergraver alle verdier våre samfunn er bygget på. Dette ser mennesker som ikke er programmerte ganske tydelig, de ser også perversiteten i disse paradene.
Homser, om dere vil leve sammen i normale parforhold, så er det helt greit. homo-paradene handler ikke om dette. Det er bare ekkelt.
Flott jobbet av de øst-europeiske nasjonalistene!!!

Anonym sa...

Ps: flere ledende nazister var åpent homofile. Men de ville aldri støttet opp om den dritten dere sprer i dag.

Anonym sa...

Unskyld meg. Du snakker om gud, nazister og understykking. Gud som i noe positivt? Det var kristendoms idiotene som begynnte å straffe homofile. Hadde det ikke vært for dem hadde vi kanskje kommet litt lenger i dag.

Homofili finnes i over 1500 dyrearter. Det er normalt. Vi kan for faen formere oss. Finnes garantert flere hetrofile som ikke kan formere seg enn lesbiske og homser.

Kristendommen og gud kan gå å legge seg!Det er bare en måte å få makt på. Som hitler gjorde!

Anonym sa...

"Anti-homofile" som IKKE har skjønt bakgrunnen eller lest historikken til disse Pride-Paradene, bør sette seg ned og lese litt ! Om de da er i stand til å skjønne noe som helst ? I over 40 år har jeg lest ALT jeg har kommet over som er relatert til dette saksområdet, så jeg føler meg på TRYGG grunn. DETTE får bli mitt siste innlegg denne gangen---så får den/ de som VIL lære noe, se litt nøyere på det JEG har skrevet i mine 10 innlegg (dette inkludert)ovenfor---dessverre anonymt, da jeg anser dette forum for å være altfor useriøst til å gå 100 % inn i materien. Vennlige hilsener til alle deltakere !

Anonym sa...

Jon Kristian.. Ateistisk evolusjon?

Her har vi en liste over dyr som har representanter som er homofile: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior

Nå blir dette min spekulasjon, men jeg antar at de heterofile representantene i de forskjellige dyreartene IKKE går løs på de homofile?

Vi mennesker har utviklet en hjerne som er i stand til å tenke abstrakt. Dessverre så finnes det mennesker som tenker seg til at andre ikke fortjener leve. Deriblant en forferdelig kar som Hitler. At han ønsket å utrydde blant annet homofilie, hva har egentlig det med å ikke tro på Gud å gjøre?

Men du ønsker altså å stille spørsmålet:
Hvorfor er det galt å drepe homofile, dersom det ikke finnes en Gud som sier det er galt å drepe?

Svaret er enkelt: Vi har blitt smarte nok til å bli enig med hverandre om å straffe de individene som finner det for godt å drepe andre. Så vi er altså enige om at å drepe andre, er en dårlig ting...

Men du må jo blande gud inn i alt...

La meg bare legge til:

Paulus’ brev til romerne 1:27 På samme måte sluttet mennene å ha naturlig samliv med kvinner og brant i begjær etter hverandre. Menn drev utukt med menn, og de måtte selv ta straffen for sin villfarelse.
28 De brydde seg ikke om å kjenne Gud, derfor overga Gud dem til en sviktende dømmekraft, så de gjør slikt som ikke sømmer seg. 29 De er fulle av all slags urett, umoral, grådighet og ondskap, fulle av misunnelse, mordlyst, strid, svik og falskhet. De farer med sladder 30 og baktalelse, hater Gud, bruker vold, er overmodige og brautende, de pønsker ut ondskap og er ulydige mot foreldrene, 31 de er uforstandige, upålitelige, ukjærlige og ubarmhjertige. 32 De vet hva Guds lov sier, at de som gjør slikt, fortjener å dø. Men ikke bare gjør de dette selv; de roser også andre som gjør det.


Som vi ser her.. homofile fortjener ifølge bibelen å dø. Det står sort på hvitt

Anonym sa...

Når ble det "homohat", og "nazisme", å reagere på at andre personer blotter seg og perversitetene dere i det offentlige rom.
Blotting er forbudt.
Det er skammelig, jeg vet at det finnes normale homser, som ikke er så mentalt syke som de som går i homseparanen. Syns synd på dem, for når de ekle perverse, syke personene fronter dem, så blir det slikt folk forbinder dem med.

Anonym sa...

SLUDDERSKRIBENT ! Slutt med dette å kalle folk som går i Gay-parader mentalt syke etc. Det viser kun hvor DUM du er, og hvor LITE du har forstått! I siste parade, her i Oslo, gikk primærlegen min, som er homo,og absolutt en kjernekar- hverken pervers eller syk. Følg oppfordringen til en annen deltaker i denne debatten,LES om Gay-Pride og historien bak !

Anonym sa...

http://www.youtube.com/profile?user=philhellenes#p/u/69/tMnWLFZ5yT8 :D