torsdag 30. september 2010

En av planetene i Xenu's galatiske konføderasjon?

En jordliknende planet skal nettopp være funnet, Gliese 581 g, som kanksje er beboelig.Senere viser det seg at planeten er forsvunnet.
Kan dette være en av de 76 planetene i den intergalatiske herskeren Xenu's konføderasjon. Og kan det hene at Xenu nå har flyttet planeten fordi han er redd for innblanding fra oss?
Ved å studere livet på Gliese 581 g kan vi muligens finne ut mere om oss selv. Som scientologi-kirken lærer så er det der våre sjelelige problemer kommer fra. Men scientologikirken prøver å holde sannheten skjult, for å kunne tjene penger på den. Det er ikke gitt hvem som helst å få svarene på de store spørsmålene. De vil man først få innsikt i etter å ha betalt en god del til scientologi-kirken og kommet opp i systemet.

Men som alle vet, lekkasjer er nesten ikke til å unngå! Gjennom South Park og wikipedia så kan vi nå alle få del i sannheten! Først må jeg advare om at scientologer sier man kan få pneumoni av å lese historien uten tillatelse, jeg har hvertfall ikke fått det enda. Her har du klippet ifra South Park hvor hemmelighetene avdekkes. Stoler du ikke på South Park, så les historien på wikipedia.

Neida, jeg tror ingenting på dette her. Hvordan kan vi tro på scientologiens grunnlegger L. Ron. Hubbard når han selv sa: "You don't get rich writing science fiction. If you want to get rich, you start a religion.".
Scientologi er latterlig som religion, men som fiksjon synes jeg faktisk det er ganske bra!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Å dra inn scientologi i denne sammenhengen er litt som å dra opp ren fantasi. En forfatter satt opp denne scientologi truen, enten det er religion eller ikke så var han fortsatt en science fiction forfatter som hadde null peiling på helheten eller store deler av hva som egentlig foregår her i universet kontra en forsker som har dedikert sin kunnskap til hva som er logisk og ikke. Er ikke akkurat som om Tom Cruise har kusiner fra "Xenu's galaktiske imperie", samtidig så har South Park laget den episoden for å vise folk hvordan egentlig den "religionen" er og for å hånliggjøre den. Gi meg noen form for bevis på at et romvesen skapte vår verden så skal jeg gi deg en god krone for bryderiet, men frem til det; så blir det like latterlig som å si at en person fra wonderland kom å skapte jorda på 7 dager uten å legge ut hvor eller hvem han lærte det ifra.

Anonym sa...

Nutcase!

Anonym sa...

Er det ikke litt ironisk at du gjør narr av andre "religioner" når din egen har (nesten) like latterlige historier? Forskjellen er bare sjangeren; Scientologi er Sci-Fi og Kristendom er Fantasy.

Unknown sa...

hehe. Men har ikke ateismen også latterlige historier? At hele universet plutselig oppstod av en eksplosjon fra ingenting? Eller at liv oppstod fra død materie? At bevisstheten og sjelen vår bare er materie i hjernen, hvordan selve deget bare bestå av atomer i hjernen som tenker, føler og er seg selv bevisst? (jeg tror Gud har gitt oss ånd og sjel). Og at tilfeldigheter uten intelligens har utviklet et så vanvittig komplekst og vakkert univers?

Anonym sa...

Gjør som meg, tro på solen som gud, den krever ingenting fra deg og gir alt til deg^^

Unknown sa...

Men solen er dømt til å brenne ut og vil om en stund slukne!

Emerald Raptor sa...

Ja, du har helt sikkert rett! SouthPark er jo en av de viktigste og riktigste kildematerialer vi har.

Unknown sa...

Stoler du ikke på southpark, så sjekk ut wikipedia-artikkelen jeg linket til.

Anonym sa...

ehem wikipedia er ikke et ekte leksikon lol
folk som har lagdt in emner osv
saut park hvor gammel er du a?
tror på barne shit *ler*

Anonym sa...

Hva er det du snakker om? Ateisme? Hva er det? Regner med at du refererer til Ateister, men det er ingen religion. Mange som er religiøse tror på big bang teorien og evolusjon også.

Selv om big bang teorien ikke er en skuddsikker teori, i motsetning til evolusjon som i dag er blitt fakta, en lære. Allikevel så må det jo være noe i den, da vi kan observere at alt i verdensrommet beveger seg bort ifra hverandre. Det blir som en kompleks versjon av regnestykket, Per kjører bil A østover i 50 km/t og Pål kjører bil B i 80 km/t vestover, de er 3 mil ifra hverandre, når passerte de hverandre? På den måten har vi regnet ut at alt sammen har vært på samme sted for ca 13,7 milliarder år siden. Vi kan også datere at Jorden er ca 4,5 milliarder år gammel, så da henger det litt på greip syntes jeg.

South Park er vel ikke redde for å mobbe Jesus heller, er de vel :P